2009-10-28 13:54:45• hírek • Parajdi Andrea

Ideiglenesen rendbeteszik

Már a Megyei Tanács legutóbbi ülésén szóba került több olyan megyei út, amelynek a korszerűsítése nem várhat tovább. A napokban több szakaszon, ha ideiglenes megoldással is de járhatóvá teszik az érintett útvonalakat.

A Szatmár Megyei Tanács vezetősége úgy döntött, hogy a tanács költségvetéséből félretett pénzalapból megfinanszírozza több útszakasz modernizálást is. A megyei tömegszállító cégek képviselőivel nemrégiben tartott gyűlésen a szállítok részéről is elhangzottak olyan kérések, amelyek egy-egy nagyon rossz állapotban lévő útszakasz felújítására irányultak. A vezetőség így arra a határozatra jutott, hogy ha ideiglenes megoldással is de mihamarabb rendbe kell tenni több útszakaszt is.

A napokban elkezdődik a Dj 191-es megyei út a Tasnádtól Bihar megye határáig tartó szakasz felújítása - amelybe majd beletartoznak a Tasnádcsány és Tasnádbalázsháza fele vezető útrészek is - rendbeteszik Kőszegremeténél a Kányháza fele vezető útszakasz egy részét, illetve az Újnémet, Érszakácsi és Felsőboldád közti Dj 196A utat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: